Jídelníček      
  od 14.1 2019      do.  18 .1  2019        
             
  Přesnídávka   pom. z tresčích jater, chléb, čaj,paprika, jablko         1/1,3,7
Pondělí Polévka celerová  s krutony         1/1,9
  Oběd   vepřový guláš, těstoviny         1/1,
  Svačina pom. z drůbeží paštiky,chléb, čaj   1/1,3,7
                 
             
  Přesnídávka kakaové máslo, rohlík, mléko, čaj     1/1,4,3,7
Úterý Polévka   hovězí vývar s písmenky         1/1,9
  Oběd smažené rybí filé, brambor, salát z čínského zelí       1/1,3,7,4
  Svačina   chléb s máslem, vajíčko, čaj         1/1,3,7
                 
                 
  Přesnídávka pom. tvarohová se šunkou,chléb, okurek, čaj         1/1,3,7
Středa Polévka slovenská kyselica       1/1,9,7
  Oběd   makový závin,  ovoce         1/1,7,3
  Svačina bagetka se sýrovou pomazánkou, čaj       1/1,3,7
                 
  Přesnídávka pom. avokádová, chléb křupák, rajče, čaj, ovoce     1/1,7,3,
Čtvrtek Polévka   krupicová s vejcem         1/1,9,3
  Oběd vepřový karbanátek,bramborová kaše, ster. okurek     1/1,3,7
  Svačina smetanový jogurt, rohlík, piškoty, čaj     1/1,3,7
                 
  Přesnídávka grahamový rohlík, lučina s bylinkami,mléko, čaj         1/1,7,3
 
Pátek Polévka   zeleninová s bulgurem         1/1,9,
  Oběd kuřecí prsa s ananasem, rýže       1/1,
 
  Svačina   chléb s máslem, plátkový sýr, čaj         1/1,7,3
               
                 
                 
               
                 
                 
                 
                 
Obsahuje 1. obiloviny obsahující lepek- pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich  
alergeny 2.korýši a výrobky z nich, 3. vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. podzemnice olejná  
  a výrobky z ní, 6. sojové boby /soja/ a výrobky z ních, 7. mléko a výrobky z nich,     
  8. skořápkové plody- mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu, pekanové ořechy, para ořechy,
  pistácie, makadamie a výrobky z nich          
  9. celer a výrobky z nich, 10. hořčice a výrobky z nich, 11. sezamová semena a výrobky z nich
  12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg,l,vyjádřeno SO2    
  13. vlčí bob/lupina/,14. měkýši a výrobky z nich.        
  Vedoucí ŠJ: Vojtášková Jarmila          
  Kuchařky: Dohnalová  Věra, Bursíková Iveta      
  Změna jídelníčku vyhrazena!!!      
  www. ms- topolna.webnode.cz     tel: 572 508 521