Jídelníček      
  od     23.9 . 09     2019           do   27. 09  2019        
             
  Přesnídávka   pom. masová, chléb, čaj,  jablko         1/1,7,3,10
Pondělí Polévka gulášová         1/1,9
  Oběd   makový závin, kakao         1/1,3,7
  Svačina chléb s máslem, sýr cihla, čaj   1/1,3,7
                 
             
  Přesnídávka sardinková pom. chléb, rajče, čaj     1/1,,3,4
Úterý Polévka   kapustová se zeleninou         1/1,9,
  Oběd kuřecí plátek na houbách, rýže, kompot       1/1,
  Svačina   rohlík s máslem, čaj         1/1,7,3
                 
                 
  Přesnídávka vajíčková pom. chléb slunečnicový, kápie, čaj, mléko         1/1,7,3
Středa Polévka hrstková       1/1,9,
  Oběd   čevabčiči s oblohou, brambor         1/1,3,
  Svačina smetanový jogurt, rohlík, piškoty       1/1,3,7
                 
  Přesnídávka pom. z tresčích jater, chléb, okurek, čaj     1/1,7,3,4
Čtvrtek Polévka   vývar s játrovými knedlíčky         1/1,9,3
  Oběd pečené maso,zelí, slezský knedlík     1/1,7,3
  Svačina lučinová pom. chléb, čaj     1/1,3,7
                 
  Přesnídávka rohlík s hermelínovou pomazánkou,mléko, čaj         1/1,7,3,
 
Pátek Polévka   rajská s tarhoní         1/1,9
  Oběd čočka po kyselu,vejce, chléb, ovoce       1/1,7,3
 
  Svačina   vánočka s máslem, čaj
 
        1/1,3
               
                 
                 
               
                 
                 
                 
                 
Obsahuje 1. obiloviny obsahující lepek- pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich  
alergeny 2.korýši a výrobky z nich, 3. vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. podzemnice olejná  
  a výrobky z ní, 6. sojové boby /soja/ a výrobky z ních, 7. mléko a výrobky z nich,     
  8. skořápkové plody- mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu, pekanové ořechy, para ořechy,
  pistácie, makadamie a výrobky z nich          
  9. celer a výrobky z nich, 10. hořčice a výrobky z nich, 11. sezamová semena a výrobky z nich
  12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg,l,vyjádřeno SO2    
  13. vlčí bob/lupina/,14. měkýši a výrobky z nich.        
  Vedoucí ŠJ: Vojtášková Jarmila          
  Kuchařky: Dohnalová  Věra, Bursíková Iveta      
  Změna jídelníčku vyhrazena!!!      
  www. ms- topolna.webnode.cz     tel: 572 508 521