Jídelníček      
  od 20.  05   2019           do   24. 05  2019        
             
  Přesnídávka   rohlík s nutelou, káva, čaj, jablko         1/1,3,7,
Pondělí Polévka česneková s vejcem         1/1,9,3
  Oběd   kotleta na houbách,těstoviny, ster. okurek         1/1,
  Svačina chléb s máslem, plátkový sýr, čaj   1/1,3,7
                 
             
  Přesnídávka tuňáková pom. chléb, ředkvička, čaj     1/1,,3,7,4
Úterý Polévka   zeleninová s pohankou         1/1,9,
  Oběd kuřecí plátek na kari, brambor, zeleninový salát       1/1,
  Svačina   chléb s máslem, vajíčko, čaj         1/1,3,
                 
                 
  Přesnídávka sýrová pom. chléb, zelenina, čaj         1/1,7
Středa Polévka mrkvová s těstovinou       1/1,
  Oběd   vepřové rizoto se sýrem, okurkový salát         1/1,,7
  Svačina pom. z kuřecí paštiky, chléb, čaj       1/1,7
                 
  Přesnídávka rohlík sladký makovka, kakao, čaj     1/1,7,
Čtvrtek Polévka   vývar s játrovou rýží         1/1,9,3
  Oběd pečené maso, špenát, slezský knedlík     1/1,3,
  Svačina pom. lučinová s pažitkou, chléb, čaj     1/1,,7
                 
  Přesnídávka šlehaný tvaroh, rohlík, čaj         1/1,7
 
Pátek Polévka   kulajda         1/1,9,3,7
  Oběd fazole po kyselu,Mahdalíkův párek, chléb, ovoce       1/1,3,7
 
  Svačina   pom. z taveného sýru, chléb, rajče cherry, čaj         1/1,7
               
                 
                 
               
                 
                 
                 
                 
Obsahuje 1. obiloviny obsahující lepek- pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich  
alergeny 2.korýši a výrobky z nich, 3. vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. podzemnice olejná  
  a výrobky z ní, 6. sojové boby /soja/ a výrobky z ních, 7. mléko a výrobky z nich,     
  8. skořápkové plody- mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu, pekanové ořechy, para ořechy,
  pistácie, makadamie a výrobky z nich          
  9. celer a výrobky z nich, 10. hořčice a výrobky z nich, 11. sezamová semena a výrobky z nich
  12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg,l,vyjádřeno SO2    
  13. vlčí bob/lupina/,14. měkýši a výrobky z nich.        
  Vedoucí ŠJ: Vojtášková Jarmila          
  Kuchařky: Dohnalová  Věra, Bursíková Iveta      
  Změna jídelníčku vyhrazena!!!      
  www. ms- topolna.webnode.cz     tel: 572 508 521