Jídelníček      
  od   19.11        do.  23.11        
             
  Přesnídávka   pom. sýrová,chléb, mléko, čaj,  jablko         1/1,7,3,
Pondělí Polévka rybí s krutony         1/1,9,3,4
  Oběd   vepřová kotletka na pórku, brambor         1/1,9
  Svačina raženka s máslem, džem, čaj   1/1,3,
                 
             
  Přesnídávka pom. celerová, chléb, okurek, čaj, jablko     1/1,7,3,9
Úterý Polévka   zeleninová s těstovinovou rýží         1/1,9,
  Oběd pečené maso, špekový knedlík, zelí       1/1,7,3
  Svačina   chléb s máslem, plátkový sýr, čaj         1/1,7,3
             
                 
  Přesnídávka sardinková pom. chléb prokorn,rajče cherry, čaj         1/1,3,7,4
Středa Polévka hovězí vývar s těstovinou       1/1,9,
  Oběd   čočka po kyselu, vejce, chléb, ovoce         1/1,7,3
  Svačina marmeládový koblih, čaj       1/1,3,
                 
  Přesnídávka hermelínová pom. grahamový rohlík, kápie, káva, čaj     1/1,7,3
Čtvrtek Polévka   brokolicová krémová         1/1,9,7
  Oběd kuřecí prsa s ananasem,rýže basmati     1/1,
  Svačina pom. lučinová s rajčaty, chléb, čaj     1/1,7,3
                 
  Přesnídávka pom. z kuřecího masa, chléb, zelenina, čaj,ovoce         1/1,3,7
 
Pátek Polévka   kapustová         1/1,9,
  Oběd květák v těstíčku, bramborová kaše, ledový salát s mrkví       1/1,3,7
 
  Svačina   vanilkový  termix, rohlík, čaj         1/1,3,7
               
                 
                 
               
                 
                 
                 
                 
Obsahuje 1. obiloviny obsahující lepek- pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich  
alergeny 2.korýši a výrobky z nich, 3. vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. podzemnice olejná  
  a výrobky z ní, 6. sojové boby /soja/ a výrobky z ních, 7. mléko a výrobky z nich,     
  8. skořápkové plody- mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu, pekanové ořechy, para ořechy,
  pistácie, makadamie a výrobky z nich          
  9. celer a výrobky z nich, 10. hořčice a výrobky z nich, 11. sezamová semena a výrobky z nich
  12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg,l,vyjádřeno SO2    
  13. vlčí bob/lupina/,14. měkýši a výrobky z nich.        
  Vedoucí ŠJ: Vojtášková Jarmila          
  Kuchařky: Dohnalová  Věra, Bursíková Iveta      
  Změna jídelníčku vyhrazena!!!      
  www. ms- topolna.webnode.cz     tel: 572 508 521