Jídelníček      
  od 9.7   do 13,7        
             
  Přesnídávka   pom. sardinková, chléb, čaj         1/1,7,3,4
Pondělí Polévka krupicová s vejcem         1/1,9,3
  Oběd   vepřový závitek, brambor         1/1,3
  Svačina chléb s máslem, okurek, čaj   1/1,3,
                 
             
  Přesnídávka vajíčková pom. chléb, mléko, čaj     1/1,7,3
Úterý Polévka   kuřecí vývar s těstovinou         1/1,9
  Oběd segedinský guláš, knedlík       1/1,3,7
  Svačina   chléb s máslem, džem, čaj         1/1,3,
             
                 
  Přesnídávka pom. sýrová, chléb, čaj, zelenina         1/1,3,7,
Středa Polévka špenátová       1/1,9,3
  Oběd   zapékané těstoviny s uzeninou, ster. okurek         1/1,3,7
  Svačina vánočka s máslem, čaj       1/1,3,7
                 
  Přesnídávka rohlík s máslem, kakao, čaj     1/1,3,7
Čtvrtek Polévka   luštěninová         1/1,9
  Oběd  holandský řízek, brambor, zeleninový salát            1/17,3
  Svačina chléb s máslem, sýr cihla, čaj     1/1,3,7
                 
  Přesnídávka masová pom. chléb, čaj         1/1,3,7
 
Pátek Polévka       česneková s bramborem         1/1,9
  Oběd  pečené kuřecí stehno, rýže, okurek               1/1,
  Svačina   veka s máslem,čaj         1/1,3,7
               
                 
                 
               
                 
                 
                 
                 
Obsahuje 1. obiloviny obsahující lepek- pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich  
alergeny 2.korýši a výrobky z nich, 3. vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. podzemnice olejná  
  a výrobky z ní, 6. sojové boby /soja/ a výrobky z ních, 7. mléko a výrobky z nich,     
  8. skořápkové plody- mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu, pekanové ořechy, para ořechy,
  pistácie, makadamie a výrobky z nich          
  9. celer a výrobky z nich, 10. hořčice a výrobky z nich, 11. sezamová semena a výrobky z nich
  12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg,l,vyjádřeno SO2    
  13. vlčí bob/lupina/,14. měkýši a výrobky z nich.        
  Vedoucí ŠJ: Vojtášková Jarmila          
  Kuchařky: Dohnalová  Věra, Bursíková Iveta      
  Změna jídelníčku vyhrazena!!!      
  www. ms- topolna.webnode.cz     tel: 572 508 521