Jídelníček      
  od  21 .5  2018      do  25.5   2018        
             
  Přesnídávka   kakaové máslo, rohlík, mléko, čaj, jablko         1/1,7,3,
Pondělí Polévka zeleninová s bulgurem         1/1,9,
  Oběd   vepřová roštěná, rýže, červená řepa,  mléko         1/1,7
  Svačina chléb se sýrovou pomazánkou, ředkvička, čaj   1/1,3,7
                 
             
  Přesnídávka drožďová pom. chléb slunečnicový,kápie, čaj     1/1,7,3
Úterý Polévka   cizrnová krémová         1/1,7
  Oběd holandský řízek, brambor, zeleninový salát       1/1,3,7
  Svačina   lučinová pom. chléb, čaj         1/1,3,7
             
                 
  Přesnídávka tuňáková pom. chléb, rajče cherry, čaj, káva         1/1,3,7,4
Středa Polévka gulášová       1/1,9,
  Oběd   buchty s marmeládou, kakao,  ovoce         1/1,3,7
  Svačina šunková pěna, chléb, čaj       1/1,3,7
                 
  Přesnídávka pomazánka mexická, chléb, okurek, čaj     1/1,3,7,
Čtvrtek Polévka   uzená s kroupami         1/1,9,
  Oběd uzené maso, bramborová kaše, rajčatový salát     1/1,7
  Svačina tvarohový závin, čaj     1/1,7,3
                 
  Přesnídávka pom. z tresčích jater, chléb, zelenina, čaj         1/1,3,7,4
 
Pátek Polévka   celerová s krutony         1/1,9,3
  Oběd kuřecí plátek, tomatová omáčka,těstoviny       1/1,3,7,
  Svačina   raženka s máslem a pažitkou, čaj         1/1,3,7
               
                 
                 
               
                 
                 
                 
                 
Obsahuje 1. obiloviny obsahující lepek- pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a výrobky z nich  
alergeny 2.korýši a výrobky z nich, 3. vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. podzemnice olejná  
  a výrobky z ní, 6. sojové boby /soja/ a výrobky z ních, 7. mléko a výrobky z nich,     
  8. skořápkové plody- mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu, pekanové ořechy, para ořechy,
  pistácie, makadamie a výrobky z nich          
  9. celer a výrobky z nich, 10. hořčice a výrobky z nich, 11. sezamová semena a výrobky z nich
  12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg,ml/kg,l,vyjádřeno SO2    
  13. vlčí bob/lupina/,14. měkýši a výrobky z nich.        
  Vedoucí ŠJ: Vojtášková Jarmila          
  Kuchařky: Dohnalová  Věra, Bursíková Iveta      
  Změna jídelníčku vyhrazena!!!      
  www. ms- topolna.webnode.cz     tel: 572 508 521